Eerste merk voor verse vis

Eerste merk voor verse visScheveninger´Best is het eerste merk voor Nederlandse verse Noordzeevis. Scheveningse visbedrijven Visafslag Scheveningen, rederij Jaczon en visverwerkingsbedrijf Den Heijer hebben de handen ineen geslagen.

Samen brengen we de beste vis uit de Noordzee zo snel mogelijk in de winkels. En maken we heerlijke vissoepen, bedacht door smaakexpert Pierre Wind.

 

Onze vissoorten

Wij brengen je verschillende soorten vis om lekker gevarieerd mee te koken.

rode_poon-small

Bijzonder ijs

De vissen van Scheveninger'Best liggen in bijzonder ijs: slurry ijs. Dit ijs is zachter en wateriger dan gewoon ijs. Het voordeel is dat de vis minder snel indeukt en beter gekoeld blijft en zijn natuurlijke glans behoudt. Nog dezelfde dag gaat de vis van Scheveninger'Best naar de winkels. Gisteren gevangen, vandaag bij u thuis. Verser dan vers!

Onze VIP-vis: verser dan vers

Onze vissers geven de vis van Scheveninger´Best al aan boord een VIP-behandeling. Onze vissers vangen de vis van Scheveninger´Best op een verantwoorde manier in de Noordzee voor de kust van Scheveningen.

Ons kwaliteitslabel

logoDe vis van Scheveninger´Best is te herkennen aan het kwaliteitslabel met SCH' Best logo in de kieuw van de vis. Zodra de vis gevangen is geven de vissers elke vis deze label. Zo kun je de SCH'Best vis goed herkennen in de winkel.

Soep-Scheveninger-Best-6Verse Vissoepen

Bekijk de film

De film

vissers

Onze vissers

vissoorten

Onze vissoorten

Pierre2

Pierre Wind